7 érv a dióda lézeres szőrtelenítés mellett

Még mindig nem vagy biztos a dolgodban? Itt van hét érv, hogy ne maradjanak benned kétségek! A BeautySense Szépségszalon dióda lézeres szőrtelenítés eljárása a legjobb végleges lézeres szőrtelenítő eljárás számodra, mert...

 1. nálunk professzionális gondoskodásban, és valóban bőrbarát megoldásokban lesz részed.

Képzett kozmetikus kollégáink saját tulajdonú Cocoon Medical Laser dióda lézeres készülékkel, bőrdiagnosztikát követően végzik kezeléseinket. Minden esetben részletesen tájékoztatunk a várható kezelésszámról, és az egyes kezelések várható időtartamáról, illetve figyelembe vesszük bőr- és szőrtípusodat is.
Fontos tudnod, hogy mi a kezeléseidet minden esetben szükségleteidhez és igényeidhez igazítjuk, így nincsenek felesleges kezelések és alibialkalmak, neked és érted dolgozunk.

 1. hosszú távon is tartós simaságot biztosít.
  A dióda lézeres szőrtelenítés végleges lézeres szőrtelenítési eljárás, így a kezeléssorozatot követően várhatóan már nem lesz szükség további kezelésekre. A női életciklusokhoz igazodó hormonális változások vagy egyéb hormonkilengéssel járó megbetegedések esetén előfordulhat, hogy egy-két alkalmas ismétlő kezelésre lesz szükség, ezekre azonban az esetek döntő többségében nincs szükség.
 2. nem kell a nehezen elérhető területekkel szerencsétlenkedned.

Az otthoni IPL készülékek használata során neked kell döntened a fényerőről, neked kell gondoskodnod az eszköz megfelelő fertőtlenítéséről és a tárolásról, szervizelésről is. Mindezek mellett a nehezen elérhető részek – szeméremdomb, intim területek, popsi, vagy akár a hát, illetve a combok hátsó része – kezelése akár cirkuszi mutatványnak is beillenének. Minek idegeskedni és artistának állni, ha a BeautySense-ben kényelmesen, higiénikusan és biztonságosan sokkal eredményesebb kezelésben lehet részed?

 1. nyáron is alkalmazható!
  A dióda lézeres szőrtelenítés előtt és után 4 napig javasolt a direkt napfény kerülése, de a köztes időszakokban se a napozás, se a szoláriumozás nem kerül tiltólistára. Minek a simaság, ha senkinek sem mutathatod meg, milyen tökéletes vagy?!

   
 2. lehet napozni a kezelések között.
  Tudtad, hogy az IPL kezeléseket követően 24 óráig szigorúan tilos a napozás, a kezelést követő 2 hétben pedig kerülendő a direkt napfény, és minden egyéb nyílt területen való tevékenység? Állig felöltözve persze kimehetsz, de miért akarnál tavasszal és ősszel begubózva, nyáron pedig szőrösen járni? Sőt, mivel az első időszakban az IPL kezeléseket kéthetente ismételni kell, valójában hat hónapra le vagy tiltva minden outdoor tevékenységről. Kinek kell ez?!

   
 3. velünk a smink napi használata nem kizáró ok.
  Nem tudtad, hogy az IPL rendszeresen sminkelt bőrön szigorúan tilos? Nézz csak utána, ott van az apróbetűsben! Ahelyett, hogy kivitelezhetetlen kompromisszumokba mész bele, válaszd inkább a teljességet! Tökéletes simaság megalkuvás nélkül a BeutySense-ben!

   
 4. nincs egészségügyi kockázata.    
  Szalonunkban a kezelésed ütemezéséről, és az egyes kezelések menetéről minden esetben szakképzett kollégáink döntenek, így elkerülheted az égési sérüléseket, a túl gyakori vagy a túl erős fénnyel történő használatot, és azt is jelezzük, ha bőrödön bármilyen kóros elváltozást tapasztalunk. Számunkra a biztonságod az első, a tökéletes simaság pedig utánad a második!

Válaszd a tökéletes és végleges simaságot, válaszd a BeautySense-t! Jelentkezz be!

avatar