S-es szőrtelenítő csomag

 

2 S-es terület együttes kezelése esetén plusz egy Xs terület kezelése mindvégig ajándék

M-es szőrtelenítő csomag

 

Bérlet vásárlás esetén 5 alkalom után 1 alkalom ajándék

XL-es szőrtelenítő csomag

 

3 terület együttes kezelése esetén a 4. terület kezelése mindvégig ajándék

Ingyenes szőrtelenítő próbakezelés

 

Fél oldal kezelése első alkalommal ingyenesen kipróbálható!Gyakran ismételt kérdések

Arra kérünk, hogy amennyiben lehetőségeid engedik, minden esetben jelenj meg az előre egyeztetett időpontban! Amennyiben ez mégsem megoldható, időpontodat ingyenesen lemondhatod a kezelést megelőzően.

FIGYELEM: Ha a lemondásra a kezelés megkezdését megelőző 48 órában kerül sor a kezelés 50% -áról számlát állítunk ki részedre. Amennyiben a kezelés kezdetét megelőző 24 órán belül mondod le, úgy a kezelés teljes költsége kiszámlázásra kerül.

Az általunk alkalmazott végleges lézeres szőrtelenítés az év bármely szakaszában, bármilyen szőr- és bőrtípussal, akár napbarnítottan vagy érzékeny bőrrel is igénybe vehető.

Fényérzékenység esetén, a várandósság kilenc hónapja alatt, onkológiai kezelések idején, illetve tetovált területeken, valamint gyulladt-irritált területen a kezelés ellenjavalt.

Ha bizonytalan vagy abban, hogy esetedben a dióda lézeres szőrtelenítés biztonsággal alkalmazható-e, kérd konzultációnkat, melynek során egyéni jellemzőid ismeretében látunk el téged javaslatokkal!

 

A végleges lézeres szőrtelenítés fájdalommentes, egész évben elvégezhető és látványos, hosszan tartó eredményt hozó eljárás. A lézeres szőrtelenítés során alkalmazott lézernyaláb célirányosan a szőrtüszőben fejti ki hatását, ezért a 6-10 alkalmas kezeléssorozat végére nem marad más hátra, csak gyönyörű, sima és természetesen puha bőr.

Nincs többé irritált és gyulladt bőr, nem alakulnak ki begyulladt szőrtüszők vagy fájdalmas szőrbenövések, soha többé borostás ölelés!

A BeauySense Szalonban munkánkra garanciát vállalunk, így biztos lehetsz abban, hogy ha minket választasz, a szőrtelenítésre soha többé nem kell időt, pénzt és energiát fordítanod!

 

A szőrnövekedésnek három különféle fázisát különböztetjük meg. Az anagén, azaz növekedési fázisban a szőrszálak melanintermelése, valamint a szőrtüszővel való kapcsolata folyamatos. Ez az a fázis, melyben a lézeres szőrtelenítés hatékonyan lép fel a szőrtüszőkkel szemben.

A UPR technológia által besugárzott három miliszekundumnyi lézernyalábot a szőrszálak a tüszőbe vezetik, melynek hőmérséklete a lézervillanások hatására kb. 70 Celcius fokra emelkedik. Ezen a hőmérsékleten a szőrszál és a szőrtüsző kapcsolata megszakad, azaz a szőrszál kihullik. A szőrtüsző roncsolódásának következtében további működésre nem képes, azaz az adott szőrtüszőben további szőrszál növekedése nem várható.

A katagén, azaz átmeneti, valamint telogén, azaz nyugalmi fázisban a dióda lézeres szőrtelenítés nem hat a szőrtüszőre, ezért a kezeléseket minden esetben ismételni szükséges. Az egyes bőr- és szőrtípusoknak, valamint a kezelendő testtájék egyedi jellemzőinek megfelelő időközönként, két-, három-, négy- vagy hathetenként van szükség a kezelés ismétlésére.

A BeautySense Szépségszalonban saját tulajdonú Cocoon Medical Laser szőrtelenítő géppel dolgozunk, így minden esetben a valós szükségleteidnek megfelelő módon és időpontban biztosítjuk számodra a kezeléseket. Nincs üresjárat, minden végleges lézeres szőrtelenítés alkalom valóban hatékony és eredményes.

Fontolgatod, hogy dióda lézeres szőrtelenítést veszel igénybe, de szeretnél biztosra menni? Más szalonban már negatív tapasztatokat szereztél, ezért a saját szemeddel győződnél meg hatékonyságunkról?

Tudjuk, mire vagyunk képesek, ezért örömmel ajánljuk fel számodra ingyenes lézeres szőrtelenítés szolgáltatásunkat! Ehhez nem kell mást tenned, mint időpontot foglalni kolléganőinkhez végleges lézeres szőrtelenítés konzultációra. A konzultáció során meghatározzuk bőr- és szőrtípusodat, felvázoljuk a lehetséges kezelési ütemezést, és amennyiben kéred, egy általad kijelölt, legfeljebb tenyérnyi területen ingyenes kezelést végzünk.

A kezelés ingyenes, a konzultáció díja egyszeri 2 000 Ft, melyet bármely végleges lézeres szőrtelenítés kezelés vagy dióda lézeres kezelés bérlet árából jóváírunk számodra.

A BeautySense Szépségszalonban a végleges lézeres szőrtelenítés férfiaknak is elérhető. A kezeléseket teljes diszkréció és maximális odafigyelés mellett végezzük, így a tökéletes simaság számodra is elérhető, de a mi titkunk marad.

Búcsúzz el az álmos, borotválkozással töltött reggelektől, ébredj mindig tökéletes sima boldogságban!

Szalonunkban képzett és gyakorlott kollégák segítik szépülésedet, melyhez egyedi, általunk fejlesztett végleges lézeres szőrtelenítési eljárás protokollt alkalmaznak. Szakmai trükkjeik nyomán minden kezelés maximális hatékonyság mellett, eredményesen veszi fel a harcot a szőrnövekedéssel szemben.

A protokoll része, hogy minden esetben a testtájék egyedi jellemzőit figyelembe véve, a te szőrnövekedési ritmusodhoz igazítva ütemezzük az egyes kezeléseket. Ennek köszönhetően nincs ballasztalkalom, és maximalizáljuk a végleges dióda lézeres szőrtelenítés hatékonyságát.

Költséghatékony, eredményes, esztétikus és kíméletes, mégis tökéletes? Végleges lézeres szőrtelenítés a BeautySense Szépségszalonban!

Gyakori, hogy a lézeres szőrtelenítést végző szalonban bérelt géppel dolgoznak, ezért a vendégeknek havi rendszerességgel adnak időpontot a kezelésekre. Ez azonban sok esetben nem illeszkedik az egyéni szükségletekhez és szőrnövekedési ritmushoz, ezért egyes alkalmak alacsony hatékonyságúak, vagy akár feleslegesek.

Mivel mi a BeautySense Szépségszalonban saját tulajdonú dióda lézeres szőrtelenítő géppel dolgozunk, minket nem korlátoz az idő: akkorra adunk időpontot, amikor az számodra optimális. A kezelési ritmus meghatározásakor figyelembe vesszük az adott testtáj jellemzőit, a te beszámolóidat, és ezek alapján kalkuláljuk a következő találkozókat.

Ha megbetegszel, halaszthatatlan munkahelyi teendő jön közbe, vagy nem várt esemény miatt kell távol maradnod, nem kell további egy hónapot várnod.
Vágj bele most a kezeléssorozatba, és legyél tökéletesen sima ott, ahol csak szeretnéd!

Az általunk alkalmazott végleges lézeres szőrtelenítés eljárás az év és a női nemi ciklus bármely időszakában korlátozások nélkül alkalmazható. A kezelést megelőző 48 órában a direkt napfény (napozás, túrázás, síelés), valamint a szaunázás, a szoláriumozás, az önbarnítók használata, valamint az aktív sport nem javasolt.

A lézeres szőrtelenítés előkészítéseként a kezelendő területen a kezelést megelőző napon végezz borotválást! Ez biztosítja, hogy a kezelés időpontjában a szőrszálak hossza optimális legyen. Ha lehet, érkezz frissen zuhanyozva, és ne használj kozmetikumokat, dezodort vagy más kemikáliákat bőrödre a végleges lézeres szőrtelenítés kezelést megelőzően!

Ha rendszeresen gyógyszert szedsz, vagy aktuálisan gyógyszeres kezelés alatt állsz, feltétlenül ellenőrizd, hogy a kérdéses szer nem okoz-e fényérzékenységet, és ha igen, tájékoztasd erről kollégánkat is!

A dióda lézeres szőrtelenítés hatékony és eredményes, fájdalommentes eljárás. A kezelést követően enyhe bőrpír léphet fel, ez azonban hétköznapi tevékenységeidet nem befolyásolja.

A kezelést követő 48 órában kerülendő a direkt napfény (napozás, túrázás, síelés), valamint a szaunázás, a szoláriumozás, az önbarnítók használata, valamint az aktív sport.

Az általunk alkalmazott végleges lézeres szőrtelenítés az év bármely szakában, az időjárástól és más tényezőktől függetlenül alkalmazható.

Ha szeretnéd elkerülni, hogy nyáron is kezelésekre kelljen járnod, a legjobb, ha ősszel vagy télen vágsz bele, de a tavaszi-nyári időszakban is korlátozások nélkül, biztonságosan veheted igénybe szolgáltatásainkat.

Miután a 6-10 alkalmas dióda lézeres kezeléssorozat véget ért, bőröd puha és sima. A hormonális változások, valamint az eltelt idő hatására azonban előfordulhat, hogy egy-egy hosszú ideig telogén szakaszban nyugvó szőrtüsző mégis működésbe lép.

Az 1-3 alkalmas emlékeztető lézeres szőrtelenítéssel biztosítjuk, hogy a kezelt terület valóban élethosszig tartóan, véglegesen sima maradjon.

               

A BeautySense Szépségszalonban végleges lézeres szőrtelenítés szolgáltatásunkra garanciát vállalunk, azaz, ha részt vettél a kollégáink által meghatározott számú (6–10 alkalmas) kezelésen, valamint az emlékeztető kezeléseken, és mégis szőrösödést tapasztalsz a kezelt területen, akkor a fenntartó kezelés(eke)t ingyenesen biztosítjuk számodra, amennyiben a hormonális okok kizárhatók.

Hiszünk a munkánkban, és hiszünk a minőségben, amit képviselünk, ezért végleges lézeres szőrtelenítés tevékenységünkre garanciát vállalunk.