Mitől vagy nálunk a legjobb helyen végleges szőrtelenítésre?

Ha azt hiszed mindegy kinek a kezében van a lézeres szőrtelenítő kezelőfej, hatalmasat tévedsz!
 

Számtalan sztorit hallunk nap mint nap félre-kezelésekről, rosszul ütemezett kúrákról, rosszul meghatározott Fitzpatrik beskálázásokról, mely tévedések borzalmasan rontják a kezelés hatékonyságát. Nem mindegy például, hogy mely területet milyen gyakran kezelik. Vannak szalonok, ahol megesik, hogy havonta sor kerül olyan testrészek lézerezésére is, amelyeknél még képtelenség hogy 1 hónap után ismét növekedési fázisban legyenek a megfelelő szőrszálak...

Végleges szörtelenítés megbízható szakértőinktől

A vesztési szakaszban meglézerezett szálak feleslegesen kapnak kezelést, azaz kidobtál egy alkalmat az ablakon... és sajnos a pénztárcádból is.
 

Más szőrtelenítő szalonokkal szemben hatalmas előnyünk, hogy a lézeres szőrtelenítést végző kolléganőink valamennyien évek óta csapatunk oszlopos tagjai.
Nem futószalagon betanított kozmetikusok hanem hosszú évek óta elkötelezett, odaadó és lelkiismeretes tagjai a BeautySense márkának. Nem cserélődnek a nálunk dolgozó lányok néhány havonta, ahogy a legtöbb lézerszalonban jellemző. A több éves tapasztalat és hűség pedig egyértelmű záloga a hatékonyságnak.


A félre-kezelések és nem eléggé áttörő eredmények mögött sokszor az a sajnálatos tény bújik meg, hogy sok helyen hatalmas a fruktuáció a dolgozók körében. Vagyis jönnek-mennek, felmondanak a lányok a vezető napi jelenléte nélküli szalonokban. Ezért egyre gyorsabb betanítások zajlanak és a cégeknek meg kell alkudniuk kevésbé odaadó kolléganők mellett is.

Ilyenkor következik az a probléma, hogy a kezelések kezdenek kevésbé hatékonnyá válni, a vendégek pedig csalódottak.
Nálunk nem kell félned, kiemelkedő szakértelem és tökéletes kezelési protokoll vár rád, hiszen számunkra őszintén fontos hogy megvalósítsuk az álmod!