Szőrbenövés, szőrtüsző gyulladás?

Szőrbenövés, szőrtüsző gyulladás?

Búcsúzz el tőlük örökre!
A bársonyosan sima, pihe puha bőr ma már szinte elvárás a nőknél és férfiaknál egyaránt. De mi a teendő, ha a pillanatnyi simaság ára többnapos fájdalmas szenvedés?

Számolj le a szőrbenövés okozta gyulladt, irritált, érzékeny és fájdalmas bőr problémáival örökre a végleges lézeres szőrtelenítés segítségével!

 

A szőrbenövés kialakulásának okai

 

A szőrbenövés nem válogat: nők és férfiak esetében is gyakori. A legvalószínűbb, hogy a hajas fejbőrön vagy az arcon, mellkason, lábon illetve karokon, vagy az intim területeken alakul ki.

A szőrbenövés kialakulásának vezető oka a bőr szarurétegének megvastagodása, mely természetes folyamat. Ez technikailag azt jelenti, hogy az elhalt hámsejtek rendszeres és körültekintő eltávolításának hiányában a szőrtelenítést -. borotválást, gyantázás vagy epilálást- követően a szőrszálak nem tudnak a szőrtüszőből a felszínre bújni. Ilyenkor a szőrszál visszakunkorodik és különféle elváltozások alakulnak ki.

Ha a bőrfelületet a szőrtelenítést megelőzően megfelelően előkészítjük, a szőrbenövés kisebb valószínűséggel fordul elő, ugyanakkor a legtöbb esetben a napi bőrápolás, valamint a rendszeres mechanikai vagy gyümölcssavas hámlasztás sem jelent teljes és tartós megoldást a szőrbenövés problémáira. Genetikai hajlam, inzulinrezisztencia, vagy cukorbetegség esetén, illetve a bőr alapos előkészítésének és felpuhításának hiányában, esetleg elégtelen higiénia vagy helytelen szőrtelenítési rutin alkalmazása esetén a szőrbenövés rendszeresen nehézségeket okoz majd.

 

A szőrbenövés fázisai

 

Amikor a bőrfelszín szarurétegének megvastagodása miatt a szőrszálak természetes növekedése megakad, a szőrszál a szőrtüsző kimeneti nyílásának részleges vagy teljes zártsága miatt visszafordul és a bőrfelszín alatt nő tovább. Emiatt enyhe esetben egy fehér "pukli" vagy csomó alakul ki a bőr felszínén, melynek megjelenése olykor fájdalommal vagy viszketéssel jár. Keloid hajlam esetén a hegek képződése is valószínűsíthető, melyek a bőr pigmentációjával hívják fel a figyelmet a szőrbenövés tényére.

Súlyosabb esetben a szőrbenövés fájdalmasan duzzadt és gyulladt szőrtüszővel jár együtt. Ilyenkor szükségessé válhat antibiotikumos kezelés, vagy akár sebészi beavatkozás is. Kerüld el a szikét és búcsúzz el a szőrbenövés okozta kellemetlenségektől örökre a végleges dióda lézeres szőrtelenítés segítségével!

 

Végleges lézeres szőrtelenítéssel a szőrbenövés ellen

 

A végleges lézeres szőrtelenítés során a dióda lézer segítségével ultrarövid impulzusokat juttatunk a szőrtüszőbe, melynek hatására a bőrfelszín alatt közel 70 Celsius fokos hőmérséklet képződik. Ezen a hőfokon a szőrtüszők már végérvényesen roncsolódnak, azaz az aktuálisan növekvő szőrszálak kihullanak és a szőrtüsző működése leáll. Mivel a szőrtüszőben további szőrszálak nem nőnek, a szőrbenövések kialakulásának valószínűsége nulla.

Ha pontosan tudod, milyen érzés a tükör előtt állva abban reménykedni, hogy valami csoda folytán mégis sikerül eltávolítanod a beragadt szőrszálat, ha a kozmetikusod számára kész hadművelet a szőrtelenítés, vagy már ismerősként üdvözöl a sebész a szőrtüsző gyulladások és benövések miatt, válassz végleges megoldást!

Az óbudai BeautySense Szalonban nagy szakértelemmel, rugalmas rendelkezésre állással és saját tulajdonú végleges lézeres szőrtelenítő géppel várunk a hét hat napján! Vedd fel velünk a kapcsolatot és foglald le időpontodat most!

 

Foglalj időpontot!

 

5 érv a végleges lézeres szőrtelenítés mellett, ha szőrbenövések nehezítik életedet


 

01

Az óbudai kozmetika szolgáltatásai között megtalálható Cocoon Medical Laser Elysium Pro végleges dióda lézeres szőrtelenítő gép[1] pel nyújtott szőrtelenítés élmény neked és bőrödnek egyaránt. Luxus körülményeket teremtünk számodra a kezelések alatt, melyek hatására a kezelés nemcsak látványosan eredményes, hanem pihentető is.

02

Ha minket választasz, biztos lehetsz abban, hogy képzett és hozzáértő személyzet végzi el a végleges lézeres szőrtelenítés kezeléseket. Az általunk alkalmazott eszköz kiváló minőségű, pontos és gyors, valóban végleges lézeres szőrtelenítést tesz lehetővé, az élményt azonban kollégáink hozzáértése teszi teljessé.

03

A dióda lézeres szőrtelenítés egész évben, biztonsággal alkalmazható. Néhány egyszerű biztonsági szabály betartásával akár nyáron is belevághatsz a 6-8 alkalmas kezeléssorozatba.

04

Már az első kezelés látványos eredményekkel és hatalmas megkönnyebbüléssel jár! A szőrnövekedés természetes fázisai többszöri végleges lézeres szőrtelenítés kezelést tesznek szükségessé, azonban már az első kezelés is a szőrtüszők mintegy 40 %-át működésképtelenné teszi. Azaz már az első kezelés után sokkal könnyebbek lesznek számodra a mindennapok!

05

A dióda lézeres szőrtelenítés kényelmes, végleges és fájdalommentes megoldás! Ha eleged van a gyulladások és szőrbenövések okozta kellemetlenségekből és fájdalomból, épp neked való!

 

Ne várj tovább!
Vedd fel velünk a kapcsolatot és számolj le végleg a szőrbenövés okozta problémákkal!

 

Foglalj időpontot!

avatar