JOY-napok Xmas Special: Végleges lézeres szőrtelenítés 30% kedvezménnyel karácsonyra

Sokat gondolkoztál azon, mivel lephetnéd meg párodat vagy önmagadat karácsonyra?

Olyan ajándékot keresel, ami nemcsak pillanatnyi örömöt okoz, és még hasznos is? Válaszd a végleges lézeres szőrtelenítést karácsonyra az óbudai BeautySense Szépségszalonban!

Kedvezményes JOY-napok Xmas Special ár: minden végleges lézeres szőrtelenítés ajándékutalvány és bérlet 30% kedvezménnyel!

30%-os végleges szőrtelenítés kedvezmény

Miért válaszd a dióda lézeres szőrtelenítés utalványt?

A tökéletes karácsonyi ajándéknak számos kritériumnak kell megfelelnie. Legyen esztétikus a megjelenése, kedvező az ára, szolgáljon meglepetés gyanánt és váltson ki elégedettséget. Legyen egyszerre exkluzív és praktikus, diszkrét és lehengerlő, intim és figyelmes.

A JOY-napok Xmas Shopping akcióban megvásárolható BeautySense lézeres szőrtelenítés utalvány mindezt tudja, sőt még rá is tesz egy lapáttal! A karácsonyi JOY kupon napok alatt 30% kedvezménnyel szerezheted be utalványainkat, és ha legalább hat alkalmas bérletet vásárolsz az akció keretein belül, további ajándékot is adunk.

Zsebeld be az ingyenes BeautySense arcápolási csomagot, és búcsúzz el végleg a szőrszálaidtól! JOY Xmas Shopping napok a BeautySense Szalonban december 3-tól 5-ig 30% kedvezménnyel. Vásárolj most, szépülj jövőre!

Hogyan működik a végleges lézeres szőrtelenítés?

A dióda lézeres szőrtelenítés a világos és a sötétebb tónusú bőrön egyaránt alkalmazható és többféle szőrvastagság esetén is végleges eredményt garantál. A módszer hatékonyságának titka a célzott kezelésben és az URS technológiában rejlik, melyeknek köszönhetően a kezelés gyakorlatilag fájdalommentes, az eredmény pedig már egyetlen alkalom után is igazán látványos.

A szalonunkban elérhető professzionális Cocoon Medical dióda lézeres szőrtelenítés készülék a három milliszekundumos ultrarövid impulzus segítségével kb. 70 Celsius fokos hőmérsékletet ér el a szőrtüszőben. Ezáltal végleg ellehetetleníti annak működését. A dióda lézeres kezelés következtében a szőrszál kihullik, és soha többé nem nő vissza!

Végleges lézeres szőrtelenítés férfiaknak is

Tévedés, hogy a lézeres szőrtelenítés csak a nők számára elérhető! A Cocoon Medical készülék nemtől és életkortól függetlenül páratlan hatékonyságról tesz tanúbizonyságot.

A végleges lézeres szőrtelenítés férfiaknak is jó szolgálatot tehet a test bármely területén! Legyen szó extrém szőrös mellkasról vagy hátról, vádlikról vagy épp lábujjakról, kollégáink percek alatt leszámolnak a problémával.

Fontos tudnod, hogy a végleges lézeres szőrtelenítés csak akkor lehet igazán hatékony, ha – a testtájtól, a bőr- és szőrtípustól függően – legalább 6-10 alkalommal kerül sor a kezelésre. Ezeket az alkalmakat az eltérő szőrnövekedési fázisban lévő szőrszálak miatt mindig az egyéni jellemzőknek megfelelő időpontokban, a testtájak szükségleteinek megfelelő időközönként határozzuk meg.

Szalonunkban saját géppel dolgozunk, így mi valóban személyre szabott módon, igényeidhez igazítva határozzuk meg a kezelések időpontját. Nem kell havonta jönnöd, mert nekünk úgy a jó! Akkorra adunk időpontot, amikor az neked optimális és az adott testtájat kezelni szükséges.

Prémium élmény, végleges szőrtelenítés

A BeautySense Szalonban kiemelt figyelmet fordítunk arra, hogy vendégeinknek – érkezzenek bármilyen kezelésre, eljárásra vagy akár sminktetoválásra – prémium élményt biztosítsunk. Ezért, ha minket választasz dióda lézeres szőrtelenítés elvégzésére, sokkal többet kapsz, mint a végleges simaság élményét!

Miután megérkeztél óbudai kozmetika szalonunkba, kávéval és teával kínálunk. Ezután igényeidnek megfelelő körülményeket teremtünk: optimalizáljuk a fényviszonyokat, illóolaj terápiát alkalmazunk, és ízlésednek megfelelő zenével kényeztetünk. Így biztosítjuk, hogy a végleges lézeres szőrtelenítés már menet közben is élmény legyen.

JOY-napok Xmas Shopping: a lényeg

Adj luxusajándékot szeretteidnek, önmagadnak vagy kedvesednek kedvező áron! Vásárolj a JOY-napok karácsonyi kiadásában BeautySense végleges lézeres szőrtelenítés utalványt, és hozd ki a maximumot pénztárcádból is!

30% kedvezmény minden december 1. és 6. között megvásárolt utalványra és BeautySense ápoló termékcsomag minimum hat alkalmas ajándékkártya vásárlása esetén. Vedd meg most, és éld át az örök simaság kényeztető érzését kedvezményesen!