Melyik a legjobb végleges szőrtelenítő módszer?

Őrületes a zaj a végleges szőrtelenítés világában.Nem csoda ha elveszettnek érzed magad a témában. Gyere és elmondjuk mi a leghatékonyabb módszer és melyek a beugratós útvesztők!

Az elmúlt évek során sokféle módszert láthattunk végleges megoldást ígérve a szőrtelenítésben a hölgyek és akár a férfiak számára is. A legtöbb csodagép sajnos kudarcot vallott, ezzel sokaknak csalódást okozva.

Számtalan vendégünktől hallottuk, hogy korábban máshol csak kidobta a pénzét és a szőrszálak vagy  meg sem mozdultak, vagy maximum csak ritkultak ideig-óráig.

 

Ennek azonban Vége!

 

A kezdetleges ipl, villanófény és gyenge lézerek után végre elérkezett a valóban végleges megoldás! Spanyol orvosi műszereket gyártó Cocoon Medical márka dióda lézere örökre leszámol a nem kívánatos szőrszálakkal!

A legjobb végleges szőrtelenítés
Hogy miben más mint a többi lézeres szőrtelenítő gép? A hatékonyságában! Óriási különbség van a dióda lézerek között is. Ahogyan az autóknál, úgy itt is akkora az ugrás egy-egy lézer márka között mint a Trabant és a Mercedes között. A Cocoon Medical dióda lézerünk a lézerek Mercedesze. Egészen más impulzus hosszt bocsát ki, másképp nyelődik el a szőrtüszőben a lézernyaláb. Kimeneti teljesítményének köszönhetően a kezelések során egyre ritkuló és gyengülő szőrszálakkal is elbánik a gép, melyeket más dióda lézerek már nem tudnak elpusztítani.

 

 

Hosszasan sorolhatnám még Cocoon Medical gépünk fölényes előnyeit, de azt hiszem minden szónál többet mond, hogy mi garanciát vállalunk szőrtelenítő kezelésünkre!

 

Nincs kockázat!
Már az első alkalom után le fog esni az állad.